Το Google+ ήδη άρχισε να εξαπλώνεται αν και ακόμη βρίσκεται σε δοκιμαστική μορφή. Αν είστε μέλος του Google Plus τότε ήδη ξέρετε τι είναι το Google Plus. Αυτή την στιγμή το κοινωνικό δίκτυο της Google έχει κάποιες πολύ όμορφες λειτουργίες αλλά σίγουρα του λείπουν και αρκετές. Φυσικά στο σύντομο μέλλον όλο και περισσότερες θα προστίθενται που θα κάνουν την χρήση του ακόμη πιο εύκολη και θα προσελκύσει και άλλους χρήστες.

Παρακάτω σας παρουσιάζω μερικές χρήσιμες επεκτάσεις για τον Google Chrome που θα σας βοηθήσουν στη χρήση του Google Plus.

G+ Extended

Το πρόσθετο G+ Extended θα προσθέσει κάποιες επιπλέον συντομεύσεις που θεωρούνται απαραίτητες από τον δημιουργό του extention. Οι συντομεύσεις είναι:

  • Πατήστε το + για δώσετε +1 σε ένα πόστ.
  • Πατήστε το – για αφαιρέσετε το  +1 σας από ένα πόστ.
  • Πατήστε το p για να εμφανιστούν τα +1 σε ένα ποστ.
  • Πατήστε το s για να μοιραστείτε ένα ποστ.
  • Πατήστε το e για να εμφανίσετε τα παλαιότερα σχόλια από ένα ποστ.

Όλες οι παραπάνω συντομεύσεις λειτουργούν μόνο όταν έχετε επιλέξει ένα ποστ. Στο άρθρο Google Plus Tips και Tricks να βρείτε τις συντομεύσεις του Google+ χωρίς τη χρήση κάποιου extention.

+Comment Toggle

Το πρόσθετο +Comment Toggle κρύβει όλα τα σχόλια που υπάρχουν σε μια δημοσίευση, θα οποία μπορείτε να τα εμφανίσετε οποιαδήποτε θέλετε εσείς. Απλό αλλά χρήσιμο!

Extended Share for Google Plus

Με το Extended Share for Google Plus μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα και γρήγορα τις δημοσιεύσεις που σας αρέσουν στο Τwitter, το Facebook και το Linkedin. Πολύ χρήσιμο και απλό extention που θα κάνει την ζωή μας πιο εύκολη!

 

G+ Count in Title

Το αγαπημένο μου! Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στο Facebook είναι πως η title bar του browser σου δείχνει πότε έχεις μια νέα ενημέρωση (notfication). Με το G+ Count in Title μπορούμε να το έχουμε αυτό και το Google+ (τουλάχιστον μέχρι να προστεθεί αυτό το feature από την Google).

 

close button
slider-img