Κατασκευή εταιρικών
ιστοσελίδων σε WordPress

Χρησιμοποιούμε το WordPress, την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρισης
περιεχομένου και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι ευχάριστες προς το χρήστη και εύχρηστες για εσάς.

Πλεονεκτήματα κατασκευής εταιρικής ιστοσελίδας WordPress

Απλό στη χρήση

Το WordPress είναι μία απλή και εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για ιστοσελίδες. Αυτό, πρακτικά, για εσάς σημαίνει ότι θα μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας, χωρίς να χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού και να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο που θέλετε να προβάλλετε χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα το κάνετε να φαίνεται. Θα μπορείτε, δηλαδή, να προσθέτετε κείμενο, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία, εύκολα και γρήγορα.

 

Απεριόριστες δυνατότητες στην παραμετροποίηση

Παρότι το WordPress είναι μια πολύ διαδεδομένη πλατφόρμα, εμείς προσαρμόζουμε τις απεριόριστες δυνατότητες που μας παρέχει, για να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και κυρίως, στις ανάγκες των πελατών σας. Μια ιστοσελίδα που θα είναι τόσο μοναδική όσο και το περιεχόμενο που θέλετε να παρουσιάσετε.

Απεριόριστες δυνατότητες στην παραμετροποίηση

Θα δουλέψουμε σε συνεννόηση με εσάς, δημιουργώντας έναν μοναδικό σχεδιασμό που θα πληροί τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας και θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα θέματα εκτός και αν ζητηθεί κάτι τέτοιο από εσάς. Σχεδιάζουμε κάθε ιστοσελίδα από το μηδέν και εγγυόμαστε τη μοναδικότητά σας. Το WordPress μας δίνει μερικές καταπληκτικές δυνατότητες όπως το να ενσωματώσουμε το εταιρικό ή προσωπικό σας blog στην ιστοσελίδα κάτω από ένα κοινό design.

Εύκολο WordPress SEO

Το WordPress, λόγω ακριβώς της διαδεδομένης χρήσης του, είναι ήδη φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Εμείς, με τα κατάλληλα πρόσθετα (plugins) αλλά και με την εμπειρία μας ενισχύουμε τη φιλικότητα αυτή και χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους τίτλους, τις περιγραφές και τις λέξεις-κλειδιά που αφορούν τη δική σας επιχείρηση. Μια ιστοσελίδα seo friendly για εμάς είναι κάτι δεδομένο και όχι μία πρόσθετη υπηρεσία.

Ασφάλεια και γρήγορες ενημερώσεις

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του WordPress είναι οι συχνές και σχεδόν αυτόματες ενημερώσεις στον πυρήνα του κώδικά του καθώς και στα πρόσθετά του (plugins). Οι ενημερώσεις αυτές προσφέρουν ασφάλεια, ένα στοιχείο πολύ σημαντικό για την ιστοσελίδα σας. Επίσης, σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες CMS, στο WordPress οι ενημερώσεις γίνονται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ασφάλεια και γρήγορες ενημερώσεις

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του WordPress είναι οι συχνές και σχεδόν αυτόματες ενημερώσεις στον πυρήνα του κώδικά του καθώς και στα πρόσθετα (plugins). Η ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και οι συχνές ενημερώσεις του κώδικα μας δίνουν πολλές λύσεις για πιθανά bugs ή κενά ασφαλείας. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες CMS, στο WordPress οι ενημερώσεις είναι εύκολες και γίνονται κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εσείς ακόμη ψάχνεστε;

Εργαλεία και τεχνολογίες

Ανάπτυξη ιστοσελίδων Wordpress

Το Wordpress επιτρέπει την αλληλεπίδραση της εταιρικής ιστοσελίδας με το blog σας σε μια εννιαία διαδικτυακή εφαρμογή όπου οι επισκέπτες  θα μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες σας.

Wordpress e-shop

Θέλετε ένα μικρό και εύκολα διαχειρήσιμο e-shop; Το Woo Commerce μετατρέπει το Wordpress σε ένα ολοκληρωμένο e-shop που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα με πολύ μικρό κόστος.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Opencart

Το Opencart είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα e-commerce για απαιτητικούς πελάτες. Δημιουργείστε το δικό σας e-shop και εκμεταλλευτείτε τις απεριόριστες δυνατότητές του.

SEO Powersuite

Μια ολοκληρωμένη σουίτα SEO. Επιτρέπει την παρακολούθηση και ανάλυση της ιστοσελίδας σας. Ζητήστε να σας στέλνουμε μηνιαία reports για την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης και να παρακολουθούμε την ιστοσελίδα σας για σφάλματα που αφορούν το SEO.