Κατασκευή εταιρικών
ιστοσελίδων σε Wordpress

Χρησιμοποιούμε το Wordpress, που είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, για να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που θα είναι σύγχρονες αλλά και εύκολες στην ενημέρωση τους.

Πλεονεκτήματα καστασκευής εταιρικής ιστοσελίδας Wordpress

Απλό στη χρήση

Το Wordpress είναι μια απλή και εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρησης περιεχομένου για ιστοσελίδες, που θα καθιστά τη διαχείρηση της ιστοσελίδας σας εύκολη χωρίς κάποια γνώση κώδικα. Ο απλός σχεδιασμός του σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στο περιεχόμενο που θα φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα σας, παρά στο πως θα φαίνεται αυτό. Για προσθέσετε περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες κλπ.) δεν απαιτείται καμία τεχνική γνώση και μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε αρκετές αλλαγές στην ιστοσελίδα σας. Το Wordpress είναι η πιο διαδομένη πλατφόρμα CMS και έχει μερίδιο αγοράς 51% παγκοσμίως (δηλαδή μιά στις δύο ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν κάποιο CMS, είναι σε Wordpress).

Απεριόριστες δυνατότητες στην παραμετροποίηση

Θα δουλέψουμε σε συνεννόηση με σας δημιουργώντας έναν μοναδικό σχεδιασμό που θα πληροί τις απατήσεις της επιχείρησης σας και θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Δε χρησιμοποιούμε έτοιμα θέματα εκτός και αν ζητηθεί κάτι τέτοιο από εσάς. Σχεδιάζουμε κάθε ιστοσελίδα από το μηδέν και εγγυόμαστε τη μοναδικότητα της. Το Wordpress μας δίνει μερικές καταπληκτικές δυνατότητες όπως το να ενσωματώσουμε το εταιρικό ή προσωπικό σας blog στην ιστοσελίδα κάτω από έναν κοινό design.

Εύκολο Wordpress SEO

Το Wordpress είναι από τη φύση του φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Με την χρήση των κατάλληλων plugins και δικού μας κώδικα, βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για τις μηχανές αναζήτησης ακλουθώντας όλες τις οδηγίες που δίνονται από αυτές. Κρίνουμε απαραίτητη τη σωστή χρήση τίτλων, περιγραφών και περιεχομένου που είναι εμπλουτισμένα με λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρηση σας. Μια ιστοσελίδα seo friendly για εμάς είναι κάτι το δεδομένο και όχι κάτι που θα το χρεωθείτε επιπλέον.

Ασφάλεια και γρήγορες ενημερώσεις

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του Wordpress είναι η συχνές και σχεδόν αυτόματες ενημερώσεις στον πυρήνα του κώδικα του καθώς και στα πρόσθετα (plugins). Η ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και οι συχνές ενημερώσεις του κώδικα μας δίνουν πολλές λύσεις για πιθανά bugs ή κενά ασφάλειας. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες CMS, στο Wordpress οι ενημερώσεις είναι εύκολες και γίνονται κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ζητήστε προσφορά

Εσείς ακόμη ψάχνεστε;

Εργαλεία και τεχνολογίες

 • Wordpress Logo

  Ανάπτυξη ιστοσελίδων Wordpress

  Το Wordpress επιτρέπει την αλληλεπίδραση της εταιρικής ιστοσελίδας με το blog σας σε μια εννιαία διαδικτυακή εφαμοργή όπου οι επισκέπτες θα μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες σας.

 • Woocommerce Logo

  Wordpress e-shop

  Θέλετε ένα μικρό και εύκολα διαχειρήσιμο e-shop; Το Woo Commerce μετατρέπει το Wordpress σε ένα ολοκληρωμένο e-shop που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα με πολύ μικρό κόστος.

 • Magento Logo

  Διαδικτυακό κατάστημα Magento

  Το Magento είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα e-commerce για απαιτητικούς πελάτες. Δημιουργείστε το διαδικτυκό σας κατάστημα και εκμεταλλευτείτε τις απεριόριστες δυνατότητες του.

 • SEO Powersuite Logo

  SEO Powersuite

  Μια ολοκληρωμένη σουίτα SEO. Επιτρέπει την παρακολούθηση και ανάλυση της ιστοσελίδας σας. Ζητήστε να σας στέλνουμε μηνιαία reports για την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης και να παρακολουθούμε την ιστοσελίδα σας για σφάλματα που αφορούν το SEO.