Προώθηση ιστοσελίδων
Google SEO

Προσελκύστε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας βελτιώνοντας την κατάταξη της στις μηχανές
αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά που αφορούν αποκλειστικά την επιχείρηση σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων και Google SEO

Μπορεί να έχετε μια όμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα αλλά να μην αποδίδει τα αναμενόμενα λόγω της χαμηλής επισκεψιμότητας. Τι νόημα έχει ένα blog, ένα e-shop ή μια εταιρική ιστοσελίδα αν δε μπορεί να προσελκύσει πιθανούς πελατες;

Για να αποκτήσετε τους επιθυμητούς επισκέπτες, η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον στη δεύτερη σελίδα της Google για τις λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρησή σας. Σύμφωνα με στατιστικά, το 90% των χρηστών της Google δεν ψάχνει ποτέ μετά τη δεύτερη σελίδα αποτελεσμάτων (με την συντριπτική πλειοψηφία, φυσικά, να δίνει έμφαση μόνο στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης).

Στόχος μας είναι να σας φέρουμε στην πρώτη σελίδα της Google για τις λέξεις-κλειδιά που θα αφορούν την επιχείρησή σας και μαζί θα αποφασίσουμε. Επίσης,  εάν το επιθυμείτε μπορούμε να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα σας υλικό ώστε να εμπλουτιστεί σε περιεχόμενο, στοιχείο πολύ σημαντικό για τις μηχανές αναζήτησης και τη θέση της δική σας ιστοσελίδας. Έτσι εκτός από τις λέξεις-κλειδιά που θα «ανεβάσουμε», η σελίδα σας θα κερδίσετε επισκέψεις ως αποτέλεσμα των εκατοντάδων άλλων παρεμφερών λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν οι χρήστες κατά την αναζήτηση τους.

Στόχος μας να αυξήσουμε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Σωστή ανάλυση όσο αφορά τις λέξεις-κλειδιά ειδικά για την επιχείρησή σας και κατηγοριοποίηση τους ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας και απόδοσης, διαδικασία γνωστή και ως αναζήτηση λέξεων-κλειδιών [ως keyword research].

Διαμόρφωση της ιστοσελίδας σας ώστε να γίνει φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και να βελτιωθεί η κατάταξή της.

Αλλαγές στις σελίδες σας ώστε να γίνουν φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, και να βοηθήσει στην βελτίωση της κατάταξης σας.

Συγγραφή SEO άρθρων και κειμένων που αφορούν το αντικείμενο της επιχείρησής στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η δημοσίευση εικόνων, βίντεο ή άλλων μέσων που βοηθούν στην ανάδειξη του περιεχομένου και δημοσίευση η τους σε διάφορες πλατφόρμες και blogs.

Συγγραφή SEO άρθρων και κειμένων που αφορούν το αντικείμενο της επιχείρησής στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η δημοσίευση εικόνων, βίντεο ή άλλων μέσων που βοηθούν στην ανάδειξη του περιεχομένου και δημοσίευση η τους σε διάφορες πλατφόρμες και blogs.

Σωστή διαμόρφωση, χρήση και προώθηση των άρθρων που γράφονται και δημοσιεύονται ώστε οι μηχανές αναζήτησης να τους δώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή βαρύτητα.

 

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπομονή και προσπάθεια. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αρκετούς από εσάς μπορεί όροι όπως «link building», «seo», «article», «marketing» και άλλοι να είναι γνωστοί, αν όχι σίγουρα μετά την συνεργασία μας θα είστε απολύτως εξοικειωμένοι.

Στόχος της συνεργασίας μας είναι όχι απλά να ανεβείτε τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα του Google αλλά να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή κίνηση επισκεπτών/πελατών προς την ιστοσελίδα σας για όσο το δυνατό μεγαλύτερο.

Η εμπειρία μας, η χρήση του περιεχομένου που χτίζουμε, η διασπορά του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και η συνεχείς ενημέρωσή μας για τις τάσεις που ορίζει η Google για την προώθηση ιστοσελίδων, μας δίνουν την δυνατότητα να διασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα με τον σωστό τρόπο.

 

Εσείς ακόμη ψάχνεστε;

Άρθρα για την προώθηση ιστοσελίδων

Looking for Digital Marketer!

Looking for Digital Marketer!

Σιγά σιγά μεγαλώνουμε… και θα θέλαμε να εμπλουτίσουμε την ομάδα μας στον τομέα του Digital Marketing Αρχικά να σου πούμε πως μας ενδιαφέρει να είσαι κοπέλα έως 35 χρονών και να έχεις πολύ καλή επαφή με την τεχνολογία! Ο κύριος λόγος αυτής τις επιλογής μας δεν είναι...

SEO και e-shop: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που συναντάμε σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων!

SEO και e-shop: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που συναντάμε σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων!

Διαβάστε τα πιο συχνά onsite SEO λάθη που συναντάμε σε e-shops. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα συνήθως δεν είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κάνουν κάλο ranking up!

Τι είναι το Facebook Pixel και πως θα βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας

Τι είναι το Facebook Pixel και πως θα βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας

Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις στο Facebook που θα φέρνουν πωλήσεις; Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρει το Facebook Pixel και βελτιώστε τις διαφημίσεις σας ώστε να αποδίδουν καλύτερα.