Προώθηση ιστοσελίδων
Google SEO

Προσελκύστε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας βελτιώνοντας την κατάταξη σας στις μηχανές
αναζήτησης για λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρηση σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων και Google SEO

Μπορεί να έχετε μια όμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα αλλά να μην αποδίδει τα αναμενόμενα λόγω της χαμηλής επισκεψιμότητας. Τι νόημα έχει ένα blog, ένα e-shop ή μια εταιρική ιστοσελίδα αν δε μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες;

Για να αποκτήσετε τους επιθυμητούς επισκέπτες θα πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον στην δεύτερη σελίδα της Google για τις λέξεις-κλειδιά που σας αφορούν. Σύμφωνα με στατιστικά το 90% των χρηστών της Google δε ψάχνουν ποτέ μετά την δεύτερη σελίδα αποτελεσμάτων (με την συντριπτική πλειοψηφία φυσικά να δίνει έμφαση στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της αναζήτησης).

Στόχος μας είναι να σας φέρουμε στην πρώτη σελίδα της Google για τις λέξεις-κλειδιά που μαζί θα έχουμε αποφασίσει. Επίσης εάν το επιθυμείτε μπορούμε να προσθέσουμε υλικό στο site σας ώστε να γίνει πλούσιο σε περιεχόμενο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Έτσι εκτός από τις λέξεις κλειδιά που θα ανεβάσουμε, εσείς θα κερδίσετε επισκέψεις από εκατοντάδες άλλες παρεμφερείς λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες κατά την αναζήτηση τους.

Στόχος μας να αυξήσουμε τις επισκέψεις της ιστοσελίδας σας από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Σωστή ανάλυση για τις λέξεις κλειδιά που αφορούν την επιχείρηση σας και κατηγοριοποίηση τους ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας και απόδοσης. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή και ως keyword research.

Αλλαγές στις σελίδες σας ώστε να γίνουν φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, και να βοηθήσει στην βελτίωση της κατάταξης σας.

Αλλαγές στις σελίδες σας ώστε να γίνουν φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, και να βοηθήσει στην βελτίωση της κατάταξης σας.

Συγγραφή SEO άρθρων και κειμένων που αφορούν το αντικείμενο σας και δημοσίευση τους σε διάφορες πλατφόρμες και blogs. Στη συγγραφή των άρθρων περιλαμβάνεται και η δημοσίευση εικόνων, βίντεο και οτιδήποτε άλλο βοηθάει στην δημιουργία ενός όμορφου και ευανάγνωστου κειμένου που αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα.

Σωστή χρήση και προώθηση των άρθρων που γράφουμε και δημοσιεύουμε ώστε οι μηχανές αναζήτησης να δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαρύτητα σε αυτά.

Σωστή χρήση και προώθηση των άρθρων που γράφουμε και δημοσιεύουμε ώστε οι μηχανές αναζήτησης να δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαρύτητα σε αυτά.

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπομονή και προσπάθεια. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αρκετούς από εσάς μπορεί όροι όπως το link building, seo, article marketing κλπ να είναι γνωστοί, αν όχι σίγουρα μετά την συνεργασία μας θα είστε απολύτως εξοικειωμένοι.

Στόχος της συνεργασίας μας είναι όχι απλά να ανεβείτε τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα του Google αλλά και να παραμείνετε εκεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Και αυτό το επιτυγχάνουμε χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό από άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο, link, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ακολουθώντας τις τάσεις που ορίζει το Google για την προώθηση ιστοσελίδων.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλείς και ποτέ δεν έχουμε προκαλέσει πρόβλημα σε πελάτες στο παρελθόν. Εξάλλου δεν πρόκειται για κάτι το μυστικό ή το μαγικό, όλα αυτά που έχετε πιθανόν διαβάσει είτε στο blog μας είτε σε διάφορα άλλα blogs ισχύουν και απλά τα εφαρμόζουμε γνωρίζοντας τι θα χρησιμοποιήσουμε και που. Επίσης μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία ξέρουμε τι αποδίδει καλύτερα και ποιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εσείς ακόμη ψάχνεστε;

Άρθρα για την προώθηση ιστοσελίδων

SEO και e-shop: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που συναντάμε σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων!

SEO και e-shop: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που συναντάμε σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων!

Διαβάστε τα πιο συχνά onsite SEO λάθη που συναντάμε σε e-shops. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα συνήθως δεν είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κάνουν κάλο ranking up!

Τι είναι το Facebook Pixel και πως θα βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας

Τι είναι το Facebook Pixel και πως θα βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας

Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις στο Facebook που θα φέρνουν πωλήσεις; Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρει το Facebook Pixel και βελτιώστε τις διαφημίσεις σας ώστε να αποδίδουν καλύτερα.