Διαφημίσεις Google

Δημιουργούμε επαγγελματικές Pay Per Click (PPC) καμπάνιες στο Google. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της καμπάνιας σας για αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας.

top1

Αξιοποιώντας το Google για τη Διαφημιστική σας Καμπάνια

Σε αντίθεση με άλλες μορφές ψηφιακής διαφήμισης, οι διαφημίσεις Google σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας ακριβώς τη στιγμή που αναζητά μια λύση. Όσο πιο σχετική είναι η διαφήμισή σας με το ερώτημα αναζήτησης, τόσο πιο πιθανό είναι κάποιος να κάνει κλικ και να επισκεφθεί τον ιστότοπό σας.

Για πολλές επιχειρήσεις οι διαφημίσεις Google έχουν καταστεί αναγκαίες για να παραμείνουν ανταγωνιστικές, και όχι απλώς ένας τρόπος αύξησης των εσόδων και της εμβέλειας τους. Αλλά αν οι καμπάνιες σας για τις διαφημίσεις Google δεν είναι καλά σχεδιασμένες, όσα περισσότερα ξοδεύετε, τόσα περισσότερα χάνετε.

Στη MOSERLX έχουμε τη βάση γνώσεων για τη δημιουργία βελτιστοποιημένων, στοχευμένων καμπανιών που αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρέχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για τη δημιουργία και την παρακολούθηση της διαφημιστικής καμπάνιας σας. Με τον τρόπο αυτό, αξιοποιείτε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει για το μάρκετινγκ.

seo
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image

Πώς να επιλέξετε συνεργάτη για να διαχειρίζεται τις διαφημίσεις σας

Η επιλογή ενός συνεργάτη για τη διαχείριση των διαφημίσεών σας στο Google μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Θέλετε συνεργάτες με εμπειρία και εξειδίκευση στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, που θα είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες αλλαγές και τάσεις, ώστε να εντοπίζουν νέες ευκαιρίες και να βελτιώνουν τις υπάρχουσες στρατηγικές για να συγκεντρώνουν τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. Συνοπτικά, ο συνεργάτης σας θα πρέπει να σας παρέχει τα εξής:

right1

Ευθυγράμμιση Κουλτούρας

Οι στρατηγικές του συνεργάτη σας θα πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τις δικές σας, με τη λογική ότι χρειάζεστε μια ομάδα που να κατανοεί συνολικά το ψηφιακό μάρκετινγκ. Οι διαφημίσεις θα πρέπει να λειτουργούν παράλληλα με άλλες προσπάθειες content marketing, όπως καμπάνιες μέσω email και social media, κ.ά.

right2

Ποιότητα και Εμπειρία

Οι συνεργάτες σας θα πρέπει να βασίζονται σε δεδομένα, τα οποία θα καθοδηγούν τις αποφάσεις τους. Μέσα από βαθιά κατανόηση του ψηφιακού μάρκετινγκ, παρακολούθηση των αναλυτικών στοιχείων και μέτρηση των αποτελεσμάτων, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε πάντοτε να δείτε τις επιτυχίες μας σε άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

right2

Ευελιξία

Ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, πρέπει οι συνεργάτες σας να είναι σε θέση να το επιλύσουν απευθείας. Μέσω αναζήτησης νέων λέξεων-κλειδιών, βελτιστοποίησης της καμπάνιας και ανανέωσης των δημιουργικών μας στοιχείων, δεσμευόμαστε ότι αντιμετωπίζουμε ό,τι προκύψει με ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

right3

Διαφάνεια

Τέλος, πρέπει να υπάρχει πάντοτε διαφάνεια και ειλικρίνεια στη συνεργασία. Σας ενημερώνουμε για το τι κάνουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας, αν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα, και πώς αποδίδουν οι διαφημίσεις σας.

Πείτε μας για το project σας
Έχετε κάποια νέα ιδέα ή θέλετε να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσία;
Στείλτε μας παραπάνω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Οι υπηρεσίες μας για τις διαφημίσεις Google

Έρευνα και Βελτιστοποίηση διαφημίσεων

Ένα από τα βασικά βήματα πριν τη δημιουργία καμπάνιας είναι η συγκέντρωση πληροφοριών για τους πελάτες – τι είναι αυτό που τους οδηγεί να αγοράσουν και γιατί. Φυσικά, εξίσου σημαντικό είναι να ανακαλύψουμε τα πεδία δραστηριότητας των ανταγωνιστών σας. Αυτό μας δίνει καλύτερη εικόνα για το τοπίο της αγοράς, ώστε να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία στο έπακρο.

Μέσα από πρακτικές όπως η κοινωνική ακρόαση, τα analytics, και άλλα επιχειρηματικά δεδομένα, καταφέρνουμε να εντοπίσουμε το κατάλληλο κοινό για την επιχείρησή σας, το οποίο θα επηρεάσει και την στόχευση της καμπάνιας σας.

Δημιουργία Καμπάνιας

Εφαρμόζοντας τις γνώσεις που έχουμε κατακτήσει για το κοινό σας, προχωράμε σε έλεγχο όλων των πεδίων για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη στρατηγική για την καμπάνια σας. Η στρατηγική αυτή θα εφαρμοστεί και στην έναρξη της καμπάνιας, αλλά και στον έλεγχο που θα κάνουμε όσο αυτή «τρέχει».

Μάρκετινγκ Μηχανών Αναζήτησης

Η Google δέχεται περισσότερες από 3.5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις κάθε ημέρα. Συνήθως, οι χρήστες κοιτούν μόνο τα αποτελέσματα που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης για να ανέβει η επωνυμία σας ψηλά στην πρώτη σελίδα.

Δημιουργούμε εξαιρετικά στοχευμένες διαφημίσεις, οι οποίες τοποθετούν την επιχείρησή σας και τις προσφορές σας σε σημείο με την μεγαλύτερη δυνατή ορατότητα. Μέσω του Google marketing, προωθούμε τις πληροφορίες και τα μηνύματα που χρειάζονται για να οδηγήσουν τους χρήστες να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας.

Μέτρηση και Reporting

Παρακολουθούμε διαρκώς τα KPI για να θέτουμε σημεία αναφοράς και να μετράμε την αποδοτικότητά μας σε σχέση με τους στόχους της διαφημιστικής μας καμπάνιας. Όπου παρατηρήσουμε ότι οι διαφημίσεις υπολειτουργούν, εντοπίζουμε περιοχές για βελτίωση και κάνουμε τις ανάλογες προσαρμογές.

Η επιτυχία μας είναι μετρήσιμη – και δεν το κάνουμε για λόγους ματαιοδοξίας, αλλά επειδή οι μετρήσεις μας δείχνουν τι έχει πάει σωστά και τι πρέπει να αλλάξει. Σας στέλνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα μια αναφορά, όπου αναφέρουμε τι έχουμε καταφέρει, σε τι κατάσταση είναι η διαφημιστική σας καμπάνια στην Google, και πως μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο, την στόχευση και τα στατιστικά επισκεψιμότητάς σας.

close button
slider-img