Email Marketing / Newsletters

Αποτελεσματική προώθηση προϊόντων, εύρεση και διατήρηση πελατών μέσω του Email Marketing και του Newsletter. Χτίστε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες σας!

top-icon8

Τι είναι το email marketing;

Το email marketing είναι ένας σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος να δημιουργήσετε μια πιστή κοινότητα γύρω από το εμπορικό σήμα σας. Αποτελεί μια ισχυρή τακτική ψηφιακού μάρκετινγκ η οποία έχει άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα. Στόχος της είναι η δημιουργία αναγνωρισιμότητας του brand σας, η προώθηση των πωλήσεων, και η οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες.

Ακόμη και μετά την ανάπτυξη του marketing μέσω τηλεφώνων και εφαρμογών chat, σχεδόν τα 2/3 των καταναλωτών προτιμούν την αλληλεπίδραση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και το πιο ενδιαφέρον – αυτή η προτίμηση είναι ανεξάρτητη φύλου και ηλικίας.

email-marketing
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image

Πώς λειτουργεί το email marketing;

Οι εταιρείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αξιοποιούν διάφορους παρόχους υπηρεσιών mail (email service providers – ESPs) για την αποστολή αυτοματοποιημένων, εξατομικευμένων marketing emails τα οποία περιέχουν προωθητικές ενέργειες και ανακοινώσεις του brand σας. Ως μορφή μάρκετινγκ μπορεί να θεωρηθεί οτιδήποτε, από εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία (newsletters) και ειδοποιήσεις προωθήσεων, μέχρι φόρμες έρευνας πελατών και προσκλήσεις σε event της επιχείρησής σας.

Αν θέλετε κι εσείς να αδράξετε τους καρπούς που αποφέρει το email marketing, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την πιο αποτελεσματική στρατηγική email marketing.

Πείτε μας για το project σας
Έχετε κάποια νέα ιδέα ή θέλετε να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσία;
Στείλτε μας παραπάνω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Η σημασία του email marketing

Μια συνήθης ερώτηση γύρω από το email marketing είναι γιατί είναι τόσο σημαντικό την περίοδο της ραγδαίας δημοτικότητας και της αμεσότητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά, εδώ είναι το ενδιαφέρον: οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμη ψάχνουν στα email τους για προσφορές από τις μάρκες που τους ενδιαφέρουν. Σύμφωνα με έρευνες, 44% των χρηστών ελέγχουν τα email τους για προσφορές, ενώ μόλις το 4% ψάχνει καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και αυτό δεν είναι τίποτα! Με την πληθώρα ευκαιριών που προσφέρει το email marketing, ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στην επιχείρησή σας.

number1

Κερδίστε την αφοσίωση των πελατών

Οι ισχυρές σχέσεις της επιχείρησης με τους πελάτες απαιτούν τακτικές αλληλεπιδράσεις. Η σταθερή επικοινωνία μέσω email με τον πελάτη τον οδηγούν να εμπιστεύεται και να προτιμά την εταιρεία. Επιπλέον, το email marketing είναι από 6 έως και 12 φορές λιγότερο δαπανηρό από άλλες μορφές μάρκετινγκ, όπως για παράδειγμα οι διαφημίσεις. Οι στοχευμένες καμπάνιες email marketing όχι μόνο οδηγούν σε περισσότερες πωλήσεις, αλλά σας εξοικονομούν και χρήματα.

number2

Επεκτείνετε την εμβέλεια της επιχείρησής σας

Οι καμπάνιες email marketing έχουν αποδεδειγμένα μεγαλύτερη εμβέλεια από τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ. Σήμερα, η πλειοψηφία των χρηστών email ελέγχουν τα εισερχόμενά τους περισσότερες από 6 φορές την ημέρα! Με την εμπειρία μας στο email marketing μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε το target group σας σε οποιαδήποτε συσκευή με ευκολία.

number3

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του email marketing είναι η εξατομικευμένη επικοινωνία. Ενώ οι παραδοσιακές μέθοδοι μάρκετινγκ επικεντρώνονται στο να παρέχουν ευρύ μήνυμα σε ευρύ κοινό, τα emails σας επιτρέπουν να προσφέρετε μοναδικές εκπτώσεις και κωδικούς, εξατομικευμένα μηνύματα και καμπάνιες με βάση χρήσιμες πληροφορίες των πελατών, όπως γενέθλια ή περιοχή διαμονής. Η επικοινωνία και οι προτάσεις με μια προσωπική πινελιά θα τραβήξουν σίγουρα νέο κοινό στην επιχείρηση σας.

number4

Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια

Το email marketing είναι σημαντικά λιγότερο απαιτητικό από παραδοσιακούς τρόπους μάρκετινγκ, άρα και η κατάλληλη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις ή franchises. Το στοχευμένο email marketing, πέραν του ότι δεν απαιτεί ταχυδρομικά τέλη, σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τα τμήματα της αγοράς που επιθυμείτε μέσα σε λίγα λεπτά. Στην MOSERLX μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε την καμπάνια σας, για την καλύτερη απόδοση σε χρόνο και κέρδη.

number5

Δοκιμάστε την επιλογή που θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα

Το email marketing προσφέρει μια πληθώρα τρόπων για να δοκιμάζετε και να βλέπετε εάν πετυχαίνετε τον στόχο σας με τις προσπάθειές σας. Μπορείτε να κάνετε διάφορες δοκιμές, εξετάζοντας στοιχεία από τον τίτλο θέματος και τον χρόνο αποστολής μέχρι το περιεχόμενο, και να δείτε τι αποτελέσματα έχετε. Με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις δοκιμές αυτές, κάνουμε την καλύτερη στρατηγικά επιλογή για να έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία μέσω του email marketing.

number6

Παρακολουθήστε τα Analytics σας

Τα δεδομένα και οι αναλύσεις που παρέχονται από το λογισμικό του email marketing προσφέρουν μια πολύτιμη εικόνα για την απόδοση των στοχευμένων προσπαθειών που αναπτύξατε. Με τον έλεγχο δεδομένων όπως τα ποσοστά ανοίγματος, τα ποσοστά κλικ, οι μετατροπές, κ.ά., μπορούμε να σας παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για την στόχευση της καμπάνιας σας. Έτσι, μπορούμε να επιτύχουμε τις καλύτερες αλλαγές για την προσέγγιση του κοινού σας.

close button
slider-img