Search Engine Optimization (SEO)

Αναλαμβάνουμε τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για υψηλή κατάταξη στη Google με καλύτερα οργανικά αποτελέσματα. Ξεχωρίστε με προώθηση ιστοσελίδας SEO.

top1

Τι είναι το SEO και γιατί είναι σημαντικό;

Είναι σίγουρο ότι όταν αναζητούμε πληροφορίες για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, το μάτι μας θα πέσει στους όρους Search Engine Optimization ή SEO. Τι σημαίνει όμως αυτό, και γιατί το χρειαζόμαστε για τις επιχειρήσεις μας;

Με τον όρο SEO εννοούμε όλες τις εργασίες που αφορούν την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας για να την εντοπίζουν οι μηχανές αναζήτησης. Πιο απλά – με ποιόν τρόπο θα κάνω την ιστοσελίδα μου να εμφανίζεται πιο «ψηλά» στο google;

Το SEO βοηθάει στο να βγαίνει πιο ψηλά η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα αναζητήσεων, επειδή αξίζει να είναι εκεί βάσει ποιότητας και σχετικότητας. Το βασικό είναι πάντοτε να έχετε ένα σωστά δομημένο website και να προβάλλετε σωστά το περιεχόμενό σας. Από εκεί και πέρα, δουλεύει το SEO για εσάς.

Οι χρήστες σήμερα εμπιστεύονται όλο και περισσότερο τα αποτελέσματα της αναζήτησης στο Google. Αυτό σημαίνει ότι, εάν η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα, θα θεωρηθεί αξιόπιστη και ιδανική για την όποια αναζήτηση. Συνεπώς, θα δείτε περισσότερη επισκεψιμότητα και κίνηση στη σελίδα σας, αλλά και την αύξηση των σταθερών σας πελατών.

Και, το βασικότερο – το SEO είναι οικονομικά αποδοτικό! Πάρα πολλές ανταγωνιστικές εταιρείες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά σε καμπάνιες διαφημίσεων, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να προσελκύουν μη σχετικό κόσμο ή ακόμη και να χάνουν το ποιοτικό τους κοινό, γιατί η ίδια η ιστοσελίδα τους δεν είναι έτοιμη να διαχειριστεί την επισκεψιμότητα. Σε έναν τέτοιο χώρο, το SEO είναι η καλύτερη επιλογή για να «τραβήξετε» το κοινό που σας ενδιαφέρει ή ακόμη και να δημιουργήσετε τακτικούς πελάτες, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε διαφημίσεις.

seo
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image

Πως θα επιλέξετε τον σωστό συνεργάτη

Όποιο και να είναι το μέγεθος και η εξειδίκευση της επιχείρησής σας, τα οφέλη από το να βρίσκεται ψηλά στις αναζητήσεις είναι τεράστια. Το γεγονός ότι το SEO είναι αρκετά τεχνικό, καθιστά απαραίτητη την επιλογή ενός συνεργάτη ο οποίος μπορεί να σας προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

check1

Ανθρωποκεντρική προσέγγιση

Οποιαδήποτε επιχείρηση ασχολείται με SEO, σίγουρα θα είναι εξειδικευμένη στα πρακτικά τμήματα της υπηρεσίας. Δεν πρέπει, ωστόσο, να παραβλέπουμε ότι, στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με την καλή συνεργασία.

Οποιαδήποτε επιχείρηση ασχολείται με SEO, σίγουρα θα είναι εξειδικευμένη στα πρακτικά τμήματα της υπηρεσίας. Δεν πρέπει, ωστόσο, να παραβλέπουμε ότι, στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με την καλή συνεργασία.

check2

Καλή Επικοινωνία

Σε κάθε επαγγελματική σχέση, το βασικό κλειδί είναι η επικοινωνία. Ειδικά στον χώρο του SEO, η πολυπλοκότητα των αλγορίθμων της Google καθιστά αναγκαία τη στάθμιση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων κάθε πιθανής επιλογής. Εγγυόμαστε ότι λαμβάνουμε την όποια απόφαση βάσει εμπειρίας και τεχνογνωσίας, και ότι κάθε σύσταση που σας κάνουμε θα γίνεται με σαφήνεια και πλήρη διαφάνεια.

check3

Εκσυγχρονισμός

Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς. Το ίδιο και το διαδίκτυο. Θα είχε νόημα το SEO να παρέμενε κολλημένο σε ξεπερασμένες τεχνικές;

Μέρα με τη μέρα παρουσιάζονται νέες τεχνολογικές προκλήσεις. Ένας σωστός συνεργάτης SEO οφείλει να εκσυγχρονίζεται διαρκώς ώστε να ακολουθεί τις εξελίξεις αυτές. Εμείς στην MOSERLX εξελισσόμαστε διαρκώς για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Πείτε μας για το project σας
Έχετε κάποια νέα ιδέα ή θέλετε να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσία;
Στείλτε μας παραπάνω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Η Διαδικασία που ακολουθούμε

Όπως εξηγήσαμε παραπάνω, το SEO είναι διαρκώς εξελισσόμενο, και εμείς ακολουθούμε αυτή την εξέλιξη. Θεσπίσαμε και ακολουθούμε μια καθιερωμένη προσέγγιση, την οποία έχουμε προσαρμόσει κατάλληλα με την πάροδο του χρόνου.

Τεχνική βελτιστοποίηση

Εάν επιλέξατε εμάς για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, να είστε σίγουροι ότι το τεχνικό SEO είναι ούτως ή άλλως ενσωματωμένο στην διαδικασία μας. SEO friendly urls, meta titles (τίτλοι), meta descriptions (περιγραφές), ανακατευθύνσεις url, βελτιστοποιήσεις κώδικα – ό, τι χρειάζεται, εμείς το προσφέρουμε.

Και, φυσικά, σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία, θα βελτιώνουμε διαρκώς το SEO σε τεχνικό επίπεδο και επίπεδο περιεχομένου. Έτσι, θα μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ότι η σελίδα σας δε θα μένει ποτέ πίσω στις εξελίξεις.

Έλεγχος SEO

Εάν έχετε ήδη κάποιο website, στην πρώτη μας συνεργασία αξιολογούμε το τρέχον προφίλ της ιστοσελίδας σας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ελέγχουμε το πως κατατάσσεται σε ζήτημα λέξεων-κλειδιών, ποια είναι η οργανική του επισκεψιμότητα, και άλλες μετρικές που βοηθούν στο να αξιολογήσουμε τις επιδόσεις του website σας.

Πιο συγκεκριμένα, ελέγχουμε τον κώδικα, την δομή των σελίδων και ολόκληρης της ιστοσελίδας, το περιεχόμενο, όπως και τα link ανακατεύθυνσης από και προς άλλες ιστοσελίδες. Ο έλεγχος αυτός μας βοηθά να εντοπίσουμε καλύτερα τις ευκαιρίες που απαιτούνται για το website σας και να θέσουμε ένα σχέδιο για μελλοντικές εργασίες.

Έρευνα για λέξεις-κλειδιά

Σε κάθε τομέα, η έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά μας βοηθά παρέχοντας δεδομένα σχετικά με το ποιοι όροι χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους χρήστες και ποιος είναι ο όγκος των αναζητήσεων σε κάθε όρο.

Μας βοηθά ακόμη να καταλάβουμε ποια είναι η πρόθεση πίσω από κάθε αναζήτηση που κάνουν οι χρήστες. Οι χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικές λέξεις-κλειδιά όταν ζητούν γενικές πληροφορίες, όταν κάνουν έρευνα για ένα προϊόν, ή όταν είναι έτοιμοι να το αγοράσουν. Η γνώση αυτή μας βοηθά να διαμορφώνουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στους χρήστες.

Στρατηγική SEO

Για εμάς, δεν είναι σημαντικό να κάνουμε απλά κάποιες αλλαγές για να σας δώσουμε μια παροδική ώθηση στην κατάταξη. Σημαντικό είναι να συνεργαστούμε με μια στρατηγική που θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η στρατηγική μας σχετίζεται είτε με μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ είτε με πιο εξιδεικευμένη προσπάθεια σε συγκεκριμένους τομείς – ανάλογα, φυσικά, με τις δικές σας ανάγκες. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σε κάθε περίπτωση: θέτουμε σωστές βάσεις, καλύπτουμε τις τακτικές που θα αναπτύξουμε, και ορίζουμε τα σημεία αναφοράς που θα βοηθήσουν στη μέτρηση της επιτυχίας σας.

Μηνιαίες αναφορές (reports)

Η επιτυχία μας είναι μετρήσιμη. Αυτό σημαίνει ότι σε μηνιαία βάση θα έχετε μια αναφορά που θα περιλαμβάνει τι εργασίες έχουμε ολοκληρώσει, ανάλυση της ιστοσελίδας σας για τυχόν προβλήματα ή warnings που αφορούν το SEO, προτάσεις για βελτιστοποίηση του περιεχομένου και ανάλυση κατάταξης στην Google και στατιστικά επισκεψιμότητας και μετατροπών (convertions). Δεν κυνηγάμε μετρήσεις για ματαιοδοξία ούτε υποσχόμαστε backlinks επιπέδου βιομηχανίας. Δεδομένου πάντα ότι το SEO χρειάζεται χρόνο για να έχει αποτελέσματα, εμείς δεσμευόμαστε ότι οι μετρήσεις μας θα αντανακλούν την δουλειά μας, έχοντας μετρήσιμο αντίκτυπο με μορφή απτών αποτελεσμάτων στην επιχείρησή σας.

close button
slider-img