Digital Marketing

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένη στρατηγική Digital Marketing για την ανάδειξη της επιχείρησής σας. Επιτυχία στους στόχους σας μέσω SEO.

top1

Τι Είναι το Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing)

Το digital marketing, ή αλλιώς «ψηφιακό μάρκετινγκ», αναφέρεται σε όσες προσπάθειες μάρκετινγκ πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο. Με την αξιοποίηση ψηφιακών καναλιών όπως το email, οι μηχανές αναζήτησης, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι επιχειρήσεις συνδέονται με το κοινό-στόχο τους, με υπάρχοντες αλλά και μελλοντικούς πελάτες.

Το ψηφιακό περιεχόμενο και μάρκετινγκ είναι τόσο διαδεδομένο που οι καταναλωτές πλέον το περιμένουν και βασίζονται σε αυτό ως τρόπο ενημέρωσης. Επειδή το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει τόσες πολλές δυνατότητες, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να πειραματιστείτε με διάφορες τακτικές μάρκετινγκ με μικρό προϋπολογισμό.

Με λίγα λόγια, το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών του κοινού, ώστε να παραμείνει πιστό στην επιχείρησή σας. Δουλειά μας στην MOSERLX είναι να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε την κατάλληλη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ ώστε να κερδίσετε και να διατηρήσετε το κοινό σας.

seo
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image
center-image

Τι Περιλαμβάνει το Digital Marketing

Το ψηφιακό μάρκετινγκ ορίζεται από τη χρήση πολυάριθμων ψηφιακών τακτικών και καναλιών για τη σύνδεση με τους πελάτες εκεί όπου περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους: στο διαδίκτυο. Ανάλογα με τους στόχους της στρατηγικής μάρκετινγκ, μπορούν να αξιοποιηθούν αρκετά διαφορετικά κανάλια.

number1

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Είναι πάντοτε χρήσιμο να αναλύονται τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας και να βελτιστοποιείται ώστε να έχετε καλύτερα convertions. Μετρώντας και στοχεύοντας σε καλύτερο CRO (conversion rate optimization), δηλαδή σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που θα έχει διάδραση με την ιστοσελίδα σας, φροντίζουμε την αύξηση των πωλήσεών σας.

number2

Search Engine Optimization (SEO)

SEO είναι με λίγα λόγια η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, ώστε να αυξηθεί η ορατότητά της στο Google ή κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης. Μέσα από λέξεις κλειδιά, τεχνική βελτιστοποίηση, και οργανικό μάρκετινγκ, η σωστή στρατηγική SEO μπορεί να εκτινάξει την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων του Google.

number3

Email Marketing

Μια τακτική ψηφιακού μάρκετινγκ με άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα είναι το email marketing. Με την αποστολή εβδομαδιαίων ενημερωτικών δελτίων (newsletters), προσφορών και προωθητικών ενεργειών, έρευνες για τις προτιμήσεις των πελατών ή ακόμη και events της επιχείρησής σας, δημιουργείται ένας πυρήνας σταθερών πελατών που θα επιστρέφει σε εσάς. Και όλα αυτά εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια!

number4

Διαφημίσεις Google

Οι διαφημίσεις σε μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας ακριβώς τη στιγμή που αναζητά κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που σχετίζεται με την επιχείρησή σας. Σας παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές και στοχευμένες διαφημίσεις, που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τα conversions στον ιστότοπό σας.

number5

Διαφημίσεις σε Social Media

Εκτός από τις διαφημίσεις στις μηχανές αναζήτησης, η ολοένα και εντονότερη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης τα τελευταία χρόνια, καθιστά αναγκαία την παρουσία της επιχείρησής σας σε αυτά. Με την σωστή συνεργασία μεταξύ της επωνυμίας, του περιεχομένου σας και της στρατηγικής διανομής στο κατάλληλο μέσο (Facebook, Instagram, TikTok, κ.λπ.), μπορείτε να περιμένετε μεγάλη ανάπτυξη στην επιχείρησή σας.

number6

Ανάλυση Στατιστικών Επισκεψιμότητας

Ένα ακόμη βασικό τμήμα του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι η ανάλυση στατιστικών επισκεψιμότητας (Google Analytics). Μέσω της διαδικασίας αυτής παρακολουθούμε τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας και συλλέγουμε πληροφορίες για τους επισκέπτες, ώστε να προσδιορίσουμε τις κορυφαίες πηγές επισκεψιμότητας, την επιτυχία των εκστρατειών μάρκετινγκ, την ολοκλήρωση στόχων, αλλά και την ανακάλυψη μοτίβων και τάσεων στις επιλογές των χρηστών.

Πείτε μας για το project σας
Έχετε κάποια νέα ιδέα ή θέλετε να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσία;
Στείλτε μας παραπάνω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Ποια Στρατηγική Ακολουθούμε για το Digital Marketing

Συλλογή και Ανάλυση Δεδομένων

Κάθε αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ πρέπει να έχει στο επίκεντρο τα δεδομένα. Με την άντληση δεδομένων από κάθε διαθέσιμη πηγή, μαθαίνουμε για το κοινό σας, εντοπίζουμε τις προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν και αρχίζουμε να διατυπώνουμε την αρχική ιδέα για την στρατηγική.

Έρευνα Κοινού και Ανταγωνιστών

Βασικό σημείο στην προσέλκυση του κοινού-στόχου σας είναι η κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεών του. Μέσω εκτεταμένης έρευνας κοινού, ανακαλύπτουμε τι προβλήματα μπορεί να έχουν οι χρήστες και τι τους παρακινεί, ώστε η στρατηγική μας να συμπεριλάβει στοιχεία που θα τους κάνουν έντονη εντύπωση.

Σημαντική είναι, βέβαια, και η έρευνα των ανταγωνιστών. Καθώς οι ανταγωνιστές σας αποσκοπούν στο ίδιο κοινό, πρέπει να ερευνήσουμε το τοπίο και να εντοπίσουμε τα πλεονεκτήματά σας έναντι των άλλων επιχειρήσεων.

Ανάπτυξη Στρατηγικής και Εύρεση Καναλιών

Η στρατηγική διαμορφώνεται βάσει των αναγκών και των πλεονεκτημάτων της επιχείρησής σας. Ο πυρήνας της είναι η επιλογή των σωστών καναλιών ενημέρωσης και ο συνδυασμός των δεδομένων σας και της εμπειρίας μας, ώστε να σχεδιάσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ με το μεγαλύτερο αντίκτυπο για την επιχείρησή σας.

Αξιολόγηση και Βελτιστοποίηση

Όπου είναι δυνατόν, αποφεύγουμε να αντιμετωπίζουμε τις στρατηγικές ως μια και μοναδική λύση. Το digital marketing βασίζεται στην επαναληψιμότητα, και η στρατηγική πρέπει να είναι μια δυναμική διαδικασία. Στόχος μας είναι να επανεξετάζουμε τακτικά τις στρατηγικές μάρκετινγκ, ώστε να λαμβάνουμε υπόψη τα νέα δεδομένα, να αξιολογούμε αν η αγορά έχει μετατοπιστεί και να προσαρμόζουμε την πορεία μας ανάλογα.

close button
slider-img