Κατασκευή Woocommerce E-Shop

Εφαρμόζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στη δημιουργία eshop με WooCommerce, τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κατασκευής eshop με βάση το WordPress.

top3

Γιατί έχει σημασία ο σωστός σχεδιασμός ενός e-shop;

Κάθε επιχείρηση που θέλει να επεκταθεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ότι ένα από τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας είναι η θετική εμπειρία των χρηστών. Το κλειδί είναι να παρέχετε στον χρήστη ό,τι χρειάζεται να βρει χωρίς κόπο. Τα σωστά προϊόντα, η παρουσίαση των χαρακτηριστικών τους και ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που θα οδηγήσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην επιτυχία.

Για να κερδίσετε τις καρδιές των πελατών, πρέπει να στοχεύσετε στη δημιουργία προσαρμοσμένων εμπειριών. Όσο καλύτερα σχεδιασμένο είναι το e-shop σας, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα – και, φυσικά, κέρδη. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι η διαδικασία για την κατασκευή eshop και τη διαχείρισή του μπορεί να ακούγεται αρκετά περίπλοκη.

Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή eshop, ο σχεδιασμός και η δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων βρίσκονται στον πυρήνα της τεχνογνωσίας μας. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στην κατασκευή και διαχείριση του eshop σας, που είναι σίγουρο ότι θα κάνει τους χρήστες να σας επιλέγουν ξανά και ξανά.

eshop

Τι δεν πρέπει να λείπει από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Το e-shop σας δεν είναι απλώς μια ιστοσελίδα. Για να έχει επιτυχία, πρέπει να καταφέρετε να πείσετε τους χρήστες σας να αγοράσουν από εσάς. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε σε τι κοινό απευθύνεστε, τι είναι αυτό που θα τους κάνει να ενδιαφερθούν για το e-shop σας, και τι θα τους πείσει να επιλέξουν εσάς κι όχι κάποια άλλη επιχείρηση. Μόνο έτσι η eshop κατασκευή σας μπορεί να είναι αποτελεσματική.

right1

Ευκολία στη διαχείριση

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Αυτό σημαίνει ότι οι συνήθεις διαδικασίες, όπως η εισαγωγή των προϊόντων (αυτόματα ή χειροκίνητα), η παρακολούθηση παραγγελιών, η τροποποίηση των ήδη υπαρχόντων καταχωρήσεων, κ.λπ., πρέπει να πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα. Μέσω του Woocommerce όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται με ευκολία και ταχύτητα.

right2

Σχεδιασμός με γνώμονα την εμπειρία

Στο σημερινό τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου, η εμπειρία του χρήστη είναι το παν. Με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών, η δυνατότητα να τους παρέχετε μια συναρπαστική εμπειρία είναι αυτή που θα σας διαφοροποιήσει από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις. Η κατασκευή eshop πρέπει να αντικατοπτρίζει την ανάγκη αυτή.

Πολύ σημαντικό είναι, ακόμη, και το κομμάτι του responsive design, ώστε η εμφάνιση της ιστοσελίδας του e-shop σας να προσαρμόζεται δυναμικά σε οποιαδήποτε οθόνη ανοιχτεί, από κινητά τηλέφωνα μέχρι μεγάλες οθόνες υπολογιστών.

right2

Ευκολία στις αγορές

Ένα περίπλοκο e-shop μπορεί εύκολα να οδηγήσει τους χρήστες να αφήσουν τη διαδικασία αγορών στη μέση. Σίγουρα πρέπει το e-shop σας να φορτώνει γρήγορα και αξιόπιστα, να έχει όμορφη αισθητικά εμφάνιση και να αποπνέει ασφάλεια. Είναι εξίσου σημαντικό, όμως, για τους χρήστες το να έχουν πρόσβαση στο καλάθι με λίγα μόνο κλικ. Η ευκολία στη διαδικασία αγοράς είναι σημαντική ώστε να κρατήσετε τους πιθανούς σας πελάτες.

right3

Αλληλεπίδραση και εξατομίκευση

Αρκετοί πελάτες θέλουν να βλέπουν ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα που επισκέπτονται τους «θυμούνται». Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Σημαίνει να μπορούν να λαμβάνουν εξατομικευμένες συστάσεις και προσφορές, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Σημαίνει, όμως, και να έχουν εύκολη πρόσβαση στις επιλογές υποστήριξης πελατών, όπως τα τηλέφωνα επικοινωνίας ή η ζωντανή συνομιλία.

right3

Επιλογή των απαραίτητων integrations

Η πραγματοποίηση των σωστών integrations είναι από τα σημαντικότερα βήματα στη δημιουργία e-shop. Ένα σύνηθες θέμα με πολλές πλατφόρμες είναι ότι η διασύνδεση με τα απαραίτητα integrations είναι σύνθετη και πολυέξοδη.

Η κατασκευή eshop Wordpress, και συγκεκριμένα τα εργαλεία του Woocommerce μας επιτρέπουν να δημιουργούμε e-shop τα οποία μπορούν να συνδεθούν με ένα πλήθος από πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Instagram, το Google Merchants και το Skroutz, με μεγάλη ευκολία. Μπορούν, ακόμη, να συνδεθούν με ERP, ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη ενημέρωση σε πελάτες, παραγγελίες και αποθέματα.

Πείτε μας για το project σας
Έχετε κάποια νέα ιδέα ή θέλετε να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσία;
Στείλτε μας παραπάνω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Η διαδικασία που ακολουθούμε για τη δημιουργία e-Shop

Με πολυετή εμπειρία στην δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, η διαδικασία μας ενσωματώνει εκτεταμένη έρευνα χρηστών, στρατηγική και σχεδιασμό με γνώμονα την εμπειρία. Έτσι, δημιουργούμε κερδοφόρα e-shop με εμφανή αποτελέσματα στα κέρδη της επιχείρησής σας.

number1

Αξιολόγηση των απαιτήσεων

Ξεκινάμε πάντα με μια προσπάθεια να κατανοήσουμε τι χρειάζεστε. Μέσα από το αρχικό μας meeting καταγράφουμε τις απαιτήσεις σας και τις αξιολογούμε για να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεστε. Ακόμη, αναζητούμε τις σύγχρονες τάσεις και δεδομένα του κλάδου. Αυτό μας βοηθά να αποκτήσουμε μια σαφή εικόνα της επιχείρησής σας. Παράλληλα, ερευνούμε τις ανάγκες και τα κίνητρα του κοινού σας, ανακαλύπτοντας τα ενδιαφέροντά του και τα χαρακτηριστικά της αγοραστικής του συμπεριφοράς.

number2

Εύρεση πιθανών λύσεων

Το επόμενο βήμα μετά την έρευνα είναι η εύρεση των πιθανών λύσεων για την ιστοσελίδα σας και τα βήματα για την κατασκευή του eshop. Το πιο δύσκολο βημα σε ένα e-shop είναι το να βρεθούν και να προστεθούν τα βασικά στοιχεία για τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας. Στην MOSERLX φροντίζουμε μέσα από τον σχεδιασμό του e-shop σας να παρέχουμε όλα τα features που χρειάζεστε.

Στο σημείο αυτό, συνεπώς, ερευνούμε, σχεδιάζουμε, και σας παρουσιάζουμε τα επόμενα βήματα για το design του ηλεκτρονικού καταστήματός σας με όλα τα απαραίτητα features. Βάσει των ευρημάτων, δημιουργείται ένα αρχικό σχέδιο για τη δομή και την ιεραρχία του eshop, όπως και οι απαραίτητες τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές.

number3

Ανάπτυξη του e-shop σας

Η διαδικασία ανάπτυξης του e-shop περιλαμβάνει το design του καταστήματός σας, αλλά και όλες τις λειτουργίες που θα χρειαστεί. Ο σχεδιασμός είναι το σημείο όπου η εμπειρία παίρνει πραγματικά μορφή, η οποία θα δώσει τη θέση της στη λειτουργικότητα.

Ξεκινάμε με το αρχικό σχέδιο για το e-shop σας. Αφού έχουμε εντοπίσει τα απαραίτητα features που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, τα προσθέτουμε στην ιστοσελίδα. Τέλος, το design τροποποιείται ώστε να μπορέσει το e-shop σας να γίνει όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό και εύχρηστο.

number4

Έλεγχος και Λανσάρισμα

Στο πλαίσιο της δημιουργίας του e-shop, πραγματοποιούμε ποιοτικό έλεγχο και δοκιμές συνεχώς, για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι πλήρως λειτουργική. Ακόμη, παρέχουμε μια υποτυπώδη εκπαίδευση στη διαχείριση του περιεχομένου του e-shop σας. Όταν όλα λειτουργούν κανονικά, είμαστε έτοιμοι για το λανσάρισμα!

close button
slider-img