Κατασκευή Ιστοσελίδων Wordpress

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων WordPress με σεβασμό και προσοχή για τις ανάγκες σας. Επαγγελματικός σχεδιασμός, εύχρηστες και custom ιστοσελίδες με υψηλές ταχύτητες, υποστήριξη σε κάθε βήμα.

top-icon-5

Η σημασία ενός καλού website

Πολλές φορές πέφτουμε σε ένα «κακοστημένο» website ψάχνοντας για κάτι που μας ενδιαφέρει στο διαδίκτυο. Μερικές φορές, μάλιστα, είναι τόσο δύσχρηστο που δε βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε ή που είναι το προϊόν που μας ενδιαφέρει.

Σκεφτείτε, τώρα, να αντιμετωπίζει αυτές τις δυσκολίες κάποιος που θέλει να μπει στο δικό σας website!

Με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, κάθε επιχείρηση οφείλει όχι απλά να έχει μια δική της ιστοσελίδα, αλλά να έχει μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα. Μια ιστοσελίδα χρηστική, καλαίσθητη, αξιόπιστη, και – το σημαντικότερο – φιλική προς τον χρήστη. Έναν διαδικτυακό χώρο που θα παρουσιάζει σωστά την επιχείρησή σας και τα προϊόντα / υπηρεσίες που παρέχετε. Και, φυσικά, μια ιστοσελίδα που θα σας επιτρέπει να την αναβαθμίζετε ή να την τροποποιείτε με ευκολία όποτε επιθυμείτε.

Στη MOSERLX, εγγυόμαστε ότι μπορούμε να είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας για την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων. Με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, ξέρουμε ότι μια πετυχημένη ιστοσελίδα κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Και τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι, κάθε πρόκληση που συναντάτε, σας βοηθάμε να την αντιμετωπίσετε με απόλυτη επιτυχία.

etairiki-parousiasi

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη

Είναι πολύ πιθανό να μην είστε άνθρωπος της τεχνολογίας. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό! Θέλετε, ωστόσο, να είστε σίγουροι για τον επαγγελματία στον οποίο θα αναθέσετε τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Ευτυχώς, μπορείτε να ψάχνετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στους πιθανούς σας συνεργάτες, που θα σας βοηθήσουν να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ακόμη και χωρίς να διαβάσετε ούτε μια γραμμή κώδικα.

Πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας

Οποιοσδήποτε μπορεί να σας φτιάξει μια απλή ιστοσελίδα ή μια υπερμοντέρνα ιστοσελίδα ή μια φανταχτερή ιστοσελίδα. Ελάχιστοι, όμως, θα ενδιαφερθούν να φτιάξουν μια για την κατασκευή ιστοσελίδας που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Το ενδιαφέρον για την επιχείρηση και τις ανάγκες σας δεν πρέπει απλά να γίνεται για τυπικούς λόγους ευγένειας και επαγγελματισμού. Είναι ο μοναδικός τρόπος να βεβαιωθείτε ότι η λύση που θα σας δοθεί, θα καλύπτει πραγματικά τις απαιτήσεις σας.

Ενδελεχής επίβλεψη του έργου σας

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων στην οποία θα εμπιστευτείτε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο, τον προϋπολογισμό, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεσμευόμαστε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε τα εργαλεία, την εμπειρία και τις δεξιότητες όχι μόνο για να διαχειριστούμε το έργο σας αποτελεσματικά, αλλά και για να το προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα.

Άλλες συνεργασίες

Η κατασκευή website είναι μια δύσκολη υπόθεση. Είναι σημαντικό να δείτε και τα άλλα έργα στα οποία έχει δουλέψει ο συνεργάτης που θα επιλέξετε.

Θεωρείτε το έργο του ικανοποιητικό;
Είναι κοντά σε αυτό που θα θέλατε να δείτε στην ιστοσελίδα σας;

Με μια πληθώρα επιτυχών συνεργασιών, δεσμευόμαστε πως θα βρείτε σε εμάς ό,τι έχετε σκεφτεί, αλλά πάντοτε κομμένο και ραμμένο στα δικά σας μέτρα.

Επιλογή κατάλληλης πλατφόρμας

Είναι σημαντικό η εταιρεία με την οποία θα συνεργαστείτε να έχει τις κατάλληλες γνώσεις για να σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Υπάρχουν διάφορες πλατφόρμες για σχεδίαση ιστοσελίδων, κάθε μια με δικά της χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Ο κάθε συνεργάτης μπορεί να φέρει διάφορες γνώσεις στη φαρέτρα του, αλλά δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από την τεχνογνωσία του τι μπορεί να σας προσφέρει η κάθε διαφορετική πλατφόρμα.

Εμείς έχουμε επιλέξει την ευέλικτη πλατφόρμα του Wordpress, καθώς προσφέρει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί μια επιχείρηση, και παράλληλα είναι και αρκετά εύχρηστη προς τον επαγγελματία. Η ειδίκευσή μας στο Wordpress μας καθιστά ικανούς να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαχείρισης της ιστοσελίδας σας.

Πείτε μας για το project σας
Έχετε κάποια νέα ιδέα ή θέλετε να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσία;
Στείλτε μας παραπάνω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Κανένα project δεν είναι ίδιο με το άλλο, και κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Μέσα από την λεπτομερή μας διαδικασία, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε την κατάλληλη ιστοσελίδα για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που μας παρέχει το Wordpress!

number1

Αξιολόγηση των στόχων και των απαιτήσεών σας

Το πρώτο μας βήμα πάντοτε είναι να δούμε και να αξιολογήσουμε το περιβάλλον στο οποίο δουλεύετε ως τώρα, όπως και την τεχνολογία στην οποία έχετε πρόσβαση. Ο στόχος μας είναι να βρούμε ακριβώς τι έχει ανάγκη η επιχείρησή σας, και αντιστοίχως τι τεχνολογικές απαιτήσεις θα έχει η ιστοσελίδα για να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Μας βοηθά, επιπλέον, με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, ώστε να μπορεί ευκολότερα να αντικατοπτρίζει το προϊόν σας.

number2

Στρατηγική κατασκευής

Το βασικότερο βήμα στην δημιουργία ιστοσελίδας είναι η σωστή στρατηγική! Είναι δύσκολο να καταφέρεις να εξισορροπείς τα πάντα – τις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες, τη ροή της εργασίας, την παραμετροποίηση, τους τεχνικούς πόρους που είναι διαθέσιμοι. Στην MOSERLX εγγυόμαστε ότι είμαστε εκεί σε κάθε βήμα σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη και πιο προσοδοφόρα λύση δεδομένων των συνθηκών.

number3

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Όταν φτιάχνουμε μια ιστοσελίδα, την φτιάχνουμε ολοκληρωτικά. Για τον λόγο αυτό, δε θα μπορούσαμε παρά να ασχοληθούμε με την ψηφιακή στρατηγική που θα ακολουθήσετε, το design της ιστοσελίδας, και την δημιουργία μοναδικού και ελκυστικού περιεχομένου για το site σας.

Από τα πρώτα μας ακόμη βήματα, φροντίζουμε να σχεδιάσουμε όλα τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε ότι θα χρειαστεί η ιστοσελίδα. Η ατασκευή website πρέπει να γίνεται πάντα βασισμένη στα χαρακτηριστικά αυτά. Έτσι, παρέχουμε το κατάλληλο design στη σελίδα σας, ώστε να αξιοποιεί τις μοναδικές δυνατότητας της πλατφόρμας που θα την φιλοξενεί. Και, φυσικά, τις δικές σας προτιμήσεις.

number4

Ανάπτυξη κώδικα Front-end και Back-end

Κατά τη δημιουργία ιστοσελίδας, φροντίζουμε να εξετάζουμε ενδελεχώς κάθε βήμα της διαδικασίας. Με εκτενή εμπειρία στις υπηρεσίες που προσφέρει το Wordpress, προσφέρουμε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε σε back-end και front-end επίπεδο.

Το σημαντικότερο είναι ότι τα κάνουμε όλα εξατομικευμένα στις ανάγκες σας! Αποφεύγοντας τη χρήση έτοιμων templates, επιλέγουμε custom δημιουργίες, με σκοπό να σας προσφέρουμε την κατάλληλη ιστοσελίδα για τις ανάγκες σας.

Σε κάθε περίπτωση, προσφέρουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, πάντα σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

number5

Έλεγχος ποιότητας

Αν μπορούσε να πει κανείς ότι «υπερβάλλουμε» σε κάτι, αυτό θα ήταν ο έλεγχος της ποιότητας του προϊόντος (QA) που σας προσφέρουμε. Πριν να είναι καν κοντά στο να τεθεί σε λειτουργία το site σας, κάνουμε εξαντλητικό QA σε κάθε σημείο του!

Στο πνεύμα καλής συνεργασίας, μας αρέσει να προσφέρουμε και σε εσάς τη δυνατότητα να «παίξετε» με την ιστοσελίδα σας όσο είναι ακόμη σε beta έκδοση. Αυτό βοηθά και εμάς να εξαλείψουμε τυχόν σφάλματα, αλλά και εσάς να εξοικειωθείτε με κάθε λειτουργία του website σας.

number6

Είστε – σχεδόν – έτοιμοι

Όταν σας παραδίδουμε την τελική μορφή της ιστοσελίδας σας, δεν σας πετάμε απλά μπροστά στο τιμόνι και φεύγουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχετε απόλυτη εξοικείωση με το εργαλείο σας. Για τον λόγο αυτό, σας βοηθάμε βήμα-βήμα με το Wordpress και κάθε άλλη πτυχή της ιστοσελίδας, ώστε να βεβαιωθούμε ότι κάθε υπάλληλος που θα αγγίξει το site σας θα το διαχειρίζεται με άνεση.

Η μέρα έναρξης της λειτουργίας της ιστοσελίδας, είναι ημέρα γιορτής. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την γιορτάσετε από το να σκεφτείτε βελτιώσεις που θα προσφέρουν ακόμη καλύτερη εμπειρία σε εσάς και τους χρήστες της ιστοσελίδας σας. Τι περιμένετε, λοιπόν;

close button
slider-img