Το Twitter ανακοίνωσε το νέο κουμπί follow μέσω του twitter blog. Με το νέο follow button οι χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο Twitter θα μπορούν να γίνουν followers σας μέσω του site σας εύκολα θα γρήγορα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Το νέο twitter follow κουμπί είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Μπορείτε να εμφανίζετε τον αριθμό των followers σας, να αλλάξετε το χρώμα της γραμματοσειράς καθώς και ένα πλήθος άλλων επιλογών. Δείτε όλες τις επιλογές στο documentation για το follow button. Να σημειώσω πως το κουμπί follow μπορείτε να το εμφανίσετε είτε μέσω javascript είτε μέσω iframe.

Ήδη πολλά μεγάλα sites άρχισαν να ενσωματώνουν το Twitter Follow Button στις σελίδες τους, αυτή η νέα λειτουργία δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να “ακολουθούν” εύκολα και γρήγορα τους αγαπημένους τους bloggers, δημοσιογράφους, αθλητές, προφίλ ιστοσελίδων κλπ, ενώ από την αντίπερα όχθη οι webmasters και αρθρογράφοι μπορούν να συνδέονται πλέον εύκολα και γρήγορα με τους αναγνώστες / επισκέπτες μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το twitter follow button ανακοινώθηκε σχεδόν στην ίδια περίοδο με το +1 button της Google που επίσης είναι πλέον διαθέσιμο για όλες τις ιστοσελίδες. Ο ανταγωνισμός απ’ ότι φαίνεται είναι μεγάλος και φυσικά μην ξεχνάμε και το πάντα διάσιμο και χρηστικό κουμπί Like του Facebook.

close button
slider-img